Energiahoito

Mitä energiahoito itse asiassa on ja miten se vaikuttaa? Energiahoitoja ja niiden vaikutuksia on tutkittu pätevillä tieteellisillä menetelmillä ja laajoilla tutkimuksilla joissa on saatu suorastaan hämmästyttävää näyttöä energiahoitojen vaikutuksista. Tiede on todistanut energiahoitojen tehon todelliseksi. 

Energiahoito vaikuttaa pääasiassa hermojärjestelmän kautta, ja tämän vuoksi sen vaikutus hyvin kokonaisvaltainen. Käytännössä tämä tarkoittaa että hoidoilla saadaan tehokkaita tuloksia hyvin monenlaisissa vaivoissa. Energiahoidossa  ei hoideta pelkästään oiretta, vaan hoidon vaikutuksesta koko kehon terveys ja elinvoima lisääntyy. Kun keho saadaan toimimaan tehokkaammin ja se siirtyy sairastuttavasta kroonisesta stressitilasta paranemistilaan, mikä tahansa oire voi hävitä.

Lähes kaikki krooniset ongelmat johtuvat osaksi tai kokonaan kehon kroonisesta stressitilasta. Vaiva voi olla kipu tai masennus, suklaan himo tai munuaisten vajaatoiminta. Energiahoidot auttavat yleensä juuri silloin, kun länsimainen lääketiede ei siihen pysty. Näissä tapauksissa ongelma on yleensä krooninen stressitila tai oire on hermostoperäinen, eikä tuolloin lääketieteen kokeissa välttämättä löydy mitään. Näissä tapauksissa potilaalle saatetaan sanoa että hän ”vain kuvittelee ongelmansa”, vaikka kyseessä on todellinen kehon häiriötila.

Gains

Potentiaalinen uusi asiakasryhmä

Kryptovaluutta käyttäjien tuki

Median mahdollinen kiinnostus 

Muita maksutapoja pienemmät välityskustannukset

Pains

Kannattavuus - Tuleeko tarpeeksi bitcoin transaktioita

Hinta

Vuoden sitoutumisaika

Customer Job(s)

Erotu muista toimijoista

Saa lisää asiakkaita

Product and services

Bitcoinmaksupalvelu

Gain creators

Helppokäyttöinen

           Uuden sukupolven maksupalvelu

       Ainut tarjoaja suomessa

Product and services

Bitcoinmaksupalvelu

 

Gain creators

Helppokäyttöinen

           Uuden sukupolven maksupalvelu

       Ainut tarjoaja suomessa

 

Pain relievers

3kk koeaika

Energiahoitola  

HENKÄYS

Maakotkantie 6

01450 Vantaa

0441145671

Muuta: lisää henki tavarat taulut korut yms

Customer Job(s)

Erotu muista toimijoista

Saa lisää asiakkaita