Henkäys

Energiahoitola

VÄHENNÄ STRESSIÄ

PARANNA UNENLAATUA

LIEVITÄ KIPUA

RENTOUDU

LISÄÄ ELINVOIMAA

PARANNA MIELENTILAASI

Energiahoito

Mitä energiahoito itse asiassa on ja miten se vaikuttaa? Energiahoitoja ja niiden vaikutuksia on tutkittu pätevillä tieteellisillä menetelmillä ja laajoilla tutkimuksilla joissa on saatu suorastaan hämmästyttävää näyttöä energiahoitojen vaikutuksista. Tiede on todistanut energiahoitojen tehon todelliseksi. 

Energiahoito vaikuttaa pääasiassa hermojärjestelmän kautta, ja tämän vuoksi sen vaikutus hyvin kokonaisvaltainen. Käytännössä tämä tarkoittaa että hoidoilla saadaan tehokkaita tuloksia hyvin monenlaisissa vaivoissa. Energiahoidossa  ei hoideta pelkästään oiretta, vaan hoidon vaikutuksesta koko kehon terveys ja elinvoima lisääntyy. Kun keho saadaan toimimaan tehokkaammin ja se siirtyy sairastuttavasta kroonisesta stressitilasta paranemistilaan, mikä tahansa oire voi hävitä.

sacred-geometry.jpeg

 Ajanvaraus

Kaikki ajat sopimuksen mukaan, myös illat ja viikonloput. Varaa aika sähköpostitse info@henkays.com tai soittamalla numerosta 044 114 5671.

Hoitola sijaitsee Vantaalla, Korsossa osoitteessa Maakotkantie 6.

Otathan yhteyttä sähköpostilla tai puhelimella jos sinulla heräsi mitä tahansa kysyttävää niin keskustellaan lisää. 

Henkäys  Puoti

KAIKKI TUOTTEET OVAT ESILLA JA TUNNUSTELTAVANA HOITOLAN PUODISSA HALUTESSASI VOIMME, MYÖS LÄHETTÄÄ POSTILLA. SIINÄ TAPAUKSESSA OTATHAN YHTEYTTÄ. 

Energiahoitola  

HENKÄYS

Maakotkantie 6

01450 Vantaa

0441145671

Energiahoitola  

HENKÄYS

Maakotkantie 6

01450 Vantaa

0441145671

Muuta: lisää henki tavarat taulut korut yms