Kaava millä saat varmoja tuloksia

Limppuu kiinni valmennus on testattu ja todettu tomivaksi monen erityyppisen käyttäjän toimesta. Limppuu kiiinni valmennus sopii täydellisesti miehille, naisille, nuorille, vanhoille. Kaikille valmennukseen haluaville pitää kuitenkin olla yksi yhdistävä tekijä. Se on halu saada aikaa tuloksia. Noudattamalla täysin sinulle annettuja ohjeita, et voi epäonnistua. Kaikki limppuu kiinni valmennettavat ovat päässeet niihin haluttuihin tuloksiin.  

 

Haluan tuloksia
Rahat takaisin takuu

Limppuu kiinni on luotettava kaava, annamme sinulle avaimet millä pääset varmasti tavoitteisiin. Mikäli, et kuitenkaan jostain syystä luottaessasi limppuu kiinni ohjelmaan pääsisikään kuntoon. Palautamme sinulle kaikki rahat takaisin. 

 

MITÄ LIMPPUU KIINNI SISÄLTÄÄ ?
1) Treeni ohjelma
2) RUOKAVALIO
3) Uniikki Limppuu kiinni seurantajärjestelmä
4) Henkilökohtainen valmennus 5 kertaa
4) Henkilökohtainen valmennus 5 kertaa
5) Limppuu kiinni - Kaava
Haluan tuloksia
Valmennuksen suorittaneet kertovat

Mikael, 20v - Aloitin keväällä 2017 kaavan käytön ja pääsin 6 vko:ssa lihaksikkaimpaan ja kireimpään kesäkuntoon kuin koskaan aikaisemmin. 

 

Petra, 23v - Minulla oli aikaisempaa kokemusta kehonrakennuksesta noin. 5v. Olen toteuttanut limppuu kiinni kaavaa nyt viimeiset 12 viikkoa ja olen tehnyt enätykset jokaisessa treenissä ja uskon saman jatkuvan.

 

Jani 29v - Minulla oli vakavaa treeniä takana noin 10 vuotta. Olen nyt toteuttanut treenini & ruokavalioni 100% vain limppuu kiinni ohjeilla ja olen kaikinpuolin kovemassa kunnossa kuin koskaan aikaisemmin. Samaan aikaan rasvaprosenttini on alhaisin ja voimatasot korkeimmat kuin koskaan aikaisemmin.

 

Jan 29v - Olen mielestäni panostanut viimeisen 4v bodaamiseen kaiken saatavilla olevan tiedon ja taidon ja luulin eteneväni maksimaallisella kehityksellä. Aloittaessani limppuu kiinni valmennuksen 3kk sitten, myös minun rasvaprosenttini on alhainen ja voimat ennenäkemättömät. 

 

Sinustako Limppuu kiinni valmentaja ?

Limppuu kiinni tiimi vastaa lukuisten asiakkaiden toiveisiin. Moni valmennuksen läpikäynyt on saanut täysin uutta pontta harjoitteluun ja haluaa viedä oman henkilökohtaisen urheilu-uran uudelle tasolle. Helmikuussa 2019 Limppuu kiinni aloittaa ensimmäisten valmentajien koulutukset. Kaikki Limpuu kiinni valmentajakoulutuksen käyneet pystyvät välittämään kaikki tarvittavat tiedot ja taidot, mitä limppuu kiinni kaava tarjoaa uusille treenaajille, jotka haluavat viedä treeninsä uusille tasoille.

Mikäli, sinä olet yksi meistä joka, on saanut uskomattomia henkilökohtaisia tuloksia limppuu kiinni valmennuksessa ja sinusta tuntuu, että haluat olla tukemassa muita ihmisiä kohti lihaksikkaampaa, vähärasvaisempaa ja voimakkaampaa fysiikkaa niin olet tervetullut vahvistamaan joukkamme Limppuu kiinni valmennus tiimissä. 

 

Valmentajaksi
Vielä paikkoja jäljellä
Yhteystiedot

Yksilövalmennukset & Valmentajien koulutukset 

 

Maakotkantie 6

 

01450 Vantaa