Säteilyturva

SÄTEILY   KOTONASI

WLAN

+4000 uw

MIKRO

+20000 uw

PUHELIN

+2000 uw

TIETOKONE

+4000 uw

BLUETOOTH

+1800 uw

PUHELU

+1500 uw

YLI 1000 UW YLITTÄVÄ SÄTEILY ON TERVEYDELLE VAARALLISTA

PALVELUMME

TEEMME KODISTASI TURVALLISEN

Säteilyturva suorittaa asuntoijen säteilytasojen mittauksia, minkä perusteella luodaan suojaus suunnitelma. Kodista voidaan suojata tärkeimmät paikat kuten makuuhuone, jossa vietämme keskimäärin yli 8h vuorokaudessa, jolloin säteily altistus on hyvinkin pitkäaikaista tai voimme tehdä asunnostasi kerralla säteily vapaan.

TEE SE ITSE

Tee se itse mallissa sinulla on, myös mahdollisuus saada kotiisi ilmainen säteilytasojen mittaus. Tarjoamme myös, myytäväksi maalia, jolla voit itse suorittaa kotisi suojaamisen, sekä muita suojaamiseen tarkoitettuja tuotteita kuten verhoja. Ota yhteyttä ja suunnitellaan kotiinne sopiva suojaustaso.

SÄHKÖMAGNEETTINEN   SÄTEILY

Sähkömagneettinen säteily on energian aaltoina etenevää virtausta tietyn suuruisina pulsseina, joita kutsutaan säteilykvanteiksi eli fotoneiksi. Sähkömagneettiset aallot muodostuvat nopeasti värähtelevistä sähkö- ja magneettikentistä. Pulssien värähtely tapahtuu säteilyn etenemissuuntaa vastaan kohtisuorasti kaikkiin suuntiin. Sähkömagneettinen säteily saa alkunsa siitä, että atomi vastaanottaa ulkopuolista energiaa. Tällöin atomi absorboi fotoneja, mikä johtaa atomin virittymiseen eli joku elektroneista hyppää ylemmälle energiakehälle. Tämän jälkeen elektroni hyppää alimmalle vapaalle kehälle luovuttaen säteilyä eli fotoneja. Säteilyn suuruus on sama kuin kehien välinen energiaero. Kvanttiteorian mukaan säteily on kvantittunut eli energian vaihtaminen on mahdollista ainoastaan diskreetteinä pulsseina eli fotoneina. Sähkömagneettisten aaltojen aaltoyhtälö voidaan johtaa yleistä sähkömagneettista kenttää kuvaavista Maxwellin yhtälöistä. Sähkömagneettiset aallot kulkevat tyhjiössä taajuudestaan riippumatta vakionopeudella, valonnopeudella, joka on 299 792 458 metriä sekunnissa. Sähkömagneettinen säteily jaotellaan aallonpituuden mukaan seuraaviin osa-alueisiin: radioaallot, mikroaallot, infrapunasäteily, valo, ultraviolettisäteily, röntgensäteily ja gammasäteily. Nämä eri säteilylajit muodostavat sähkömagneettisen spektrin. 

5G  VERKOT    JA    SÄTEILY

Raporttien mukaan Brysselin tiukkoihin säteilyrajoituksiin ei ole vielä päästy, joten verkkoja ei ole toistaiseksi tulossa. 5g-verkkojen pelätään vaikuttavan ihmisten terveyteen. Brysselin ympäristöministeri Céline Fremault kommentoi asiaa L’Echolle. ”En voi toivottaa tervetulleeksi sellaista teknologiaa, joka ei ole asukkaitamme suojelevien rajoitusten mukaista. Brysselin asukkaat eivät ole mitään laboratoriohiiriä, joiden terveyden voin myydä rahaa vastaan”, Fremault linjaa. 5g:n ohella 4g-verkotkaan eivät olleet läpihuutojuttu Brysselissä. Tiukkojen rajoituksien vuoksi 4g-verkkojen rakentamisessa ja nopean verkon tarjoamisessa on ollut ongelmia.

SUOJAUDU

VARAA MITTAUS KOTIISI TAI MUUHUN HALUTTUUN KOHTEESEEN

SÄTEILY TURVA SUORITTAA SUOJAUKSEN HALUTTUNA AJANKOHTANA

KOHDE ON SUOJATTU JA TURVALLINEN KÄYTTÖÖN

OTA YHTEYTTÄ

YHTEYSTIEDOT

Maakotkantie 6

01450, Vantaa

044 114 4571

TOIMINTA-ALUE

Pääkaupunkiseutu

Helsinki

Espoo

Vantaa

Kerava

Järvenpää

Tuusula

Sipoo

SÄTEILY  TURVA

Maakotkantie 6

01450 Vantaa

044 114 4571